Hos KFX känner jag mig sedd, uppskattad och får det stöd jag behöver för att utvecklas

Det jag uppskattar allra mest med mitt jobb som konsult är den tydliga utvecklingskurva som jag kan se hos mig själv. Egna initiativ, utmaningar och problemlösning är en stor del av vardagen där jag samtidigt möts av stor tacksamhet och glädje. I en perfekt balans mellan professionell och förtrolig miljö har jag funnit en trygghet där jag får chansen att växa och överraska mig själv dagligen. Inte minst tack vare mina underbara kollegor och en trivsam arbetsplats!

Jag har arbetat på mitt nuvarande uppdrag hos KFX HR-partner sedan drygt ett och ett halvt år tillbaka. Måndag till fredag finns jag på plats på KFX entreprenad på Avion Shopping i Umeå, ett av norra Sveriges största köpcentrum! Närmare bestämt hittar ni mig och mina kollegor i informationsdisken där jag har en samordnande roll. Ett fantastiskt roligt och varierat jobb där jag agerar spindeln i nätet för såväl besökare som personal och ledning. Jag fyller mina dagar med administrativa uppgifter, posthantering och försäljning men finns framför allt tillgänglig vid eventuella frågor och funderingar!

Att vara anställd på KFX har varit en trygghet sedan dag ett och för mig som ny på arbetsmarknaden kunde jag inte ha känt mig mer välkommen. Stämningen är varm och familjär och den positiva energin är svår att inte dras med av. Utbytet och samarbetet har alltid känts naturligt, till och med självklart! Hos KFX känner jag mig sedd och uppskattad och får det stöd jag behöver för att utvecklas och må bra. Jag har också KFX att tacka för att ha hittat helt rätt i mitt nuvarande uppdrag!

Till dig som är intresserad av att arbeta i bemanningsbranschen vill jag säga detta: var nyfiken och öppen för att lära dig nya saker! Det är en roll där du har en unik möjlighet att utvecklas i ditt yrkes-jag, få mängder av ny kunskap och knyta meningsfulla kontakter. Samtidigt som du, kanske viktigast av allt, har ett otroligt roligt jobb på vägen! Inom bemanningsbranschen kommer din nyfikenhet och din lust att lära och utvecklas kunna ta dig vart du än vill. Tveka därför inte att ta chansen och testa på livet som konsult!

Hedda Eklöf, konsult KFX

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan