Konsultuppdraget på KFX passade mig perfekt

”Jag började jobba som konsult hos KFX i oktober 2019, då som frukostvärdinna på ett spelföretag. Jag hade under den tiden ett annat deltidsjobb på eftermiddagarna och letade efter ett förmiddagsjobb när jag hittade konsultuppdraget på KFX och det passade mig perfekt. Jag jobbade 2-3 morgnar i veckan som frukostvärdinna fram tills det att företaget i mars 2020 beslutade att alla anställda skulle jobba hemifrån på grund av situationen med corona. Företaget växte trots tuffa tider med pandemi och skulle flytta till ett större kontor under hösten, det visade sig att de då behövde en till receptionist. Jag blev tillfrågad av KFX om jag var intresserad av tjänsten vilket jag absolut var och har nu arbetat heltid här nu sedan september 2020.

Det bästa med att jobba som konsult är att jag har en kontaktperson på KFX som jag alltid kan vända mig till om jag har frågor eller funderingar. Jag personligen är alltid på samma företag, men för de konsulter som är på uppdrag på olika ställen kan jag tänka mig att det är kul och intressant och få uppleva olika arbetsplatser!

Jag tycker att KFX är en bra och trygg arbetsgivare. Jag kan rekommendera att arbeta som konsult via ett bemanningsföretag, då har man alltid tryggheten att få hjälp ifall uppdraget inte längre behövs eller om man av någon annan anledning behöver hitta ett nytt”.

Ebba Persson, receptionist på Embark Studios AB

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan