Jag rekommenderar KFX till alla som söker jobb

Jag sökte en tjänst som Account Manager genom KFX. Jag har upplevt bemötandet från KFX oerhört positivt. Dels kände jag att de förstod min kompetens och genom det kunde hitta passande yrken, men också att alla jag varit i kontakt med är så otroligt trevliga. Det enda negativa skulle vara att jag inte blir uppringd lika ofta av KFX längre eftersom de hittat ett bra jobb åt mig!

Jag rekommenderar alla jag känner som söker jobb att göra det via KFX. Alla kan nog känna igen sig i att man kan känna sig lite osäker när man ska på intervjuer eller skickar ut sitt CV. Genom KFX får man någon att bolla tankar, idéer med och framför allt ett genuint lycka till. Dessutom ökar chansen att man går på en intervju där man kommer bra överens med arbetsgivaren, eftersom rekryteraren redan lärt känna båda parterna.

Lägger gärna till att KFX gör jobbsökande till utöver en effektiv process även en social process med stark gemenskap som man direkt bjuds in i.

Clara Sörvåg, kandidat

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan