Menskliga resurser

KFX HR-partner är ett av bemanningsbranschens mest välrenommerade bolag och RedLocker en komet inom arbetsmiljö. Nu inleder vi ett unikt samarbete i syfte att göra din arbetsplats ännu bättre!

RedLocker är ett snabbväxande företag med ledande position på marknaden som precis som KFX arbetar för att öka trivseln och servicen på sina kunders arbetsplatser. RedLocker tillhandahålla fria mensskydd på ett ekonomiskt, hållbart och hygieniskt sätt. I takt med att viljan att agera inom denna viktiga arbetsmiljöfråga ökar, har de röda automaterna implementeras hos över 2000 olika verksamheter runt om i hela Europa.

KFX vision att vara branschens bästa arbetsgivare rimmar väl RedLockers vision att alla verksamheter oavsett art ska kunna erbjuda fria mensskydd. En perfekt matchning helt enkelt!

MENSKLIGA RÄTTIGHETER FÖR ALLA
Med samma grundläggande värderingar är samarbetet mellan KFX och RedLocker ett steg mot att tillsammans uppnå ännu fler trivsamma och trygga arbetsplatser.

Kunder hos KFX HR-partner får 1 fri månadshyra av RedLocker-abonnemang. Vad detta innebär kan du läsa mer om här på RedLockers hemsida!

Låter det intressant?

Kontakta oss:
Stockholm – William Ericson william.ericson@kfx.se
Sundvall – Matilda Burström matilda.burstrom@kfx.se
Göteborg – Paula Jansson paula.jansson@kfx.se
Malmö – Helena Johnsson helena.johnsson@kfx.se

William Ericson
Regionchef och kontaktperson Stockholm

William Ericson

070-663 99 09
Matilda Burström
Regionchef och kontaktperson Sundsvall

Matilda Burström

Paula Jansson
Regionchef och kontaktperson Göteborg

Paula Jansson

Helena Johnsson
Regionchef och kontaktperson Malmö

Helena Johnsson

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan