Kontakta oss på KFX Västerås

På Per-anders gata 9 har KFX sitt kontor. Vi är på plats ett par dagar i veckan, ring oss gärna innan ditt besök så att vi säkert är på plats. Du når oss mellan 08:00-17:00 på växelnummer 08-663 99 00.

William Ericson
Regionchef och kontaktperson Stockholm/Västerås

William Ericson

Rekryterings- och bemanningsföretag i Västerås

KFX är ett av Sveriges äldsta och mest erfarna rekryterings- och bemanningsföretag i Västerås. Vi har ett av Sveriges största konsultnätverk och jobbar i tätt samarbete med våra konsulter såväl som kunder för att rätt person ska hamna på rätt plats. Vår bemanning och rekrytering i Västerås bygger på långsiktiga relationer med våra konsulter såväl som kunder där vi ser till att alla ska vara tillfredsställda enligt deras krav och behov.

De tre värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet och rekrytering/bemanning i Västerås inkluderar:

  • Stolthet över vår effektiva arbetsprocess, våra konsulter & medarbetare och nära samarbete med våra kunder
  • Omtanke för våra konsulter och medarbetares trivsel och möjlighet att utvecklas, och för våra kunders framgång och utveckling
  • Engagemang i allt vi gör för att hjälpa företag hitta rätt person för rätt position, och hitta rätt position för rätt person

Vi bistår med flexibla och smarta lösningar för bemanning/rekrytering i Västerås som skapar mervärde för alla involverade.

Är du jobbsökande i Västerås?

Då har du kommit till rätt bemannings- och rekryteringsföretag i Västerås! Vi hjälper dig att snabbt och enkelt hitta ett jobb som passar dina förutsättningar och kompetens.

Besök vår jobbportal för att utforska vilka lediga jobb i Västerås som finns tillgängliga. Här kan du filtrera sökresultat efter bransch, arbetsort och typ av arbete (heltidsanställning, deltidsanställning etc.).

Så söker du jobb hos KFX

När du väl hittat ett eller flera jobb du är intresserad av på vår karriärsida är det dags att skicka in din ansökan.

Ansök direkt på jobbannonsen, du använder dig av knappen “Sök tjänst” som finns på varje jobbannons. Fyll i rutorna för förnamn, efternamn, e-post och mobiltelefon, ladda upp ditt CV, personliga brev och andra relevanta dokument och du är redo att skicka iväg din ansökan.

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering i Västerås?

Kontakta KFX redan idag. Vår rekryterings-/bemanningsenhet i Västerås utför professionell bemanning och rekrytering och ser till att du hittar personal perfekt för dina behov och förutsättningar. Det finns inget som heter “för litet” eller “för stort” för vårt bemanningsföretag i Västerås. Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar; allt från kortsiktiga lösningar bestående av en konsult i ett par veckor, till långsiktiga lösningar med kompletta teams som sträcker sig över flera månader.

Vi har ett av Sveriges största konsultnätverk där det alltid finns någon som matchar dina behov. På våra sidor för bemanning i Västerås och rekrytering i Västerås kan du läsa mer om våra tjänster, om hur de fungerar och hur de kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning i Umeå.

Hitta personal via vår rekrytering och bemanning i Västerås för att effektivisera dina arbetsflöden och skapa framgång för din organisation på alla nivåer, i alla riktningar.

Våra specialister i Västerås

Har du fler frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta någon av våra specialister. Du når dem via e-postadressen som finns under deras namn.

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Från norr till söder!

Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. KFX är ett av
landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag.

Västerås

På Per-anders gata 9 har KFX sitt kontor. Vi är på plats ett par dagar i veckan, ring oss gärna innan ditt besök så att vi säkert är på plats. Du når oss mellan 08:00-17:00 på växelnummer 08-663 99 00.

Umeå

Just nu har vi inte något fysiskt kontor i Umeå men vi kan alltid nås på Tel: 090-10 39 30, eller kontakta någon av våra specialister på e-postadressen under deras namn.

Ekonomi

KFX ekonomikontor i Sundsvall sköter förutom den egna verksamheten även ekonomifrågorna för en lång rad kundföretag.
Ekonomifrågor: Frågor om personalens löner besvaras av ekonomienheten mellan den 25 och den sista i varje månad 08:00-12:00.

Vi sitter hos Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall. Behöver du nå oss via post skickar du det till:
KFX HR-partner Ekonomi
Metropol
851 71 Sundsvall

Sundsvall

Välkommen till vårt centrala kontor i Sundsvall Universitetsallén 32 Metropol. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 060-15 46 00

Malmö

På Stora Nygatan 40 i centrala Malmö har KFX Syd sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour du når via vårt ordinarie växelnummer, 040-12 02 00.

Göteborg

På Odinsgatan 6 i centrala Göteborg har KFX HR-partner Göteborg sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag kl. 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 031-711 98 00.

Stockholm

I lokalerna vid Humlegården i centrala Stockholm ligger KFX Stockholm med Rekryterings- och Bemanningsenheter samt Kundcenter. Hit är du som kund, konsult eller arbetssökande alltid välkommen!

Öppettider: Kontorets växel är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och anställda till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 08-663 99 00 eller kundcenter@kfx.se

Huvudkontor

I lokalerna vid Humlegården i Stockholm har KFX två bolag. Här finns det lokala affärsdrivande bolaget KFX Stockholm AB samt huvudkontoret KFX Skandinavien AB med stab, personal- och marknadsavdelning.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan