Auktoriserat bemanningsföretag för olika HR-tjänster

Auktorisation är ett sätt för dig som kund att säkerställa att vi driver en seriös verksamhet och att våra tjänster håller hög kvalitet. Detta är viktigt av flera anledningar. Oavsett om vi agerar utifrån vår roll som ett bemanningsföretag, omställningsföretag eller rekryteringsföretag kommer vi att ha stor påverkan på kundernas verksamhet och personal. Vi har ett ansvar att sköta vår egen verksamhet på bästa sätt, både gentemot våra kunder och även våra egna anställda.

Vad innebär det att vara ett auktoriserat bemanningsföretag? Jo, auktorisering är ett sätt att säkerställa att bemanningsföretagen erhåller hög kvalitet från flera aspekter. För att ett företag ska bli auktoriserat måste ett antal krav vara uppfyllda. Kortfattat går auktoriseringskraven ut på att vi som företag måste:

  • Följa svensk lagstiftning samt branschorganisationens stadgar och etiska regler
  • Visa upp en ordnad ekonomi
  • Använda kollektivavtal inom respektive verksamhetsområde
  • Följa branschorganisationens leveransvillkor
  • Omfattas av en ansvarsförsäkring
  • Säkerställa att underleverantörer också följer auktoriseringskraven

Genom att uppfylla kraven för auktorisering ser vi till att vår verksamhet och våra tjänster håller en hög standard. KFX är ett auktoriserat bemanningsföretag för olika HR-tjänster. När du anlitar oss kan du räkna med att vi utför våra tjänster i linje med auktoriseringskraven. Detta för att vi alltid strävar efter att vara en seriös samarbetspartner och ett av marknadens bästa bemanningsföretag.

Varför välja ett auktoriserat bemanningsföretag – vi har svaren

När du anlitar ett bemanningsföretag för din ekonomi-, IT-, marknadsförings- eller annan avdelning ger du företaget ett stort ansvar. De nya medarbetarna från bemanningsföretaget kommer trots allt att utföra en eller flera viktiga arbetsuppgifter. Nyrekryteringar bör passa företaget så bra som möjligt, felrekryteringar kan trots allt bli kostsamma på flera sätt. Omställningar måste skötas på ett snyggt sätt för att alla inblandade parter ska bli nöjda. Eftersom allt måste gå rätt till redan från start ställs det höga krav på oss. Detta är något vi välkomnar och efter flera framgångsrika år har vi förfinat konsten att hjälpa andra företag med våra HR-tjänster.

KFX är trippel auktoriserade

När du väljer ett auktoriserat bemanningsbolag som KFX kan du känna dig trygg i att tjänsterna du använder håller en hög nivå. Ett av kraven för att förbli ett auktoriserat bemanningsföretag är att man ska klara av den årliga granskningen. Bemanningsbolag som inte längre uppfyller villkoren upphör genast att vara auktoriserade.

Arbetsgivar- och branschmedlemmar i Kompetens­företagen kan ansöka om auktorisation. Medlems­företaget granskas vid första auktorisationstillfället och därefter en gång om året. Granskningen sker i auktorisationsnämnden och därefter beslutar Kompetens­företagens styrelse om auktorisation.

Bemanningsföretagen som har haft verksamhet i mindre än ett år kan inte ansöka om auktorisation förrän efter cirka 12 månader, men de måste uppfylla de grundläggande villkor för Arbetsgivar- och branschmedlemsskap.

alla_auktorisationer_lores450px

Kontakta oss på KFX

Oavsett om du är i behov av ett bemanningsföretag för din ekonomi- eller IT-avdelning så har vi flertal konsulter med olika kompetensnivåer och erfarenhet där vi kan lova att minst en av dem är stämmer perfekt överens med dina behov.

Behöver du ett bemanningsföretag i Göteborg för att hitta en heltids redovisningsekonom? Ett bemanningsföretag i Stockholm för att helgpersonal till din butik? Kontakta i så fall KFX, vi finns även i Västerås, Malmö och Sundsvall. Vi hjälper dig med alla dina personalbehov och ser till att rätt person för jobbet och dina behov kommer på plats.

Jobba på KFX

Att arbeta som konsult på bemanningsföretag är för dig som älskar ett varierande och utmanande arbete. Det är egentligen som vilket annat jobb som helst, förutom att du har två chefer, och att det innebär lite annorlunda förutsättningar. Som konsult på ett bemanningsföretag får du ta del av ett flertal förmåner en vanlig anställning saknar inklusive:

  • Extra stöttepelare:

Utöver chefen på arbetsplatsen har du alltid en KFX konsultchef som alltid finns tillgänglig och stödjer dig i ditt arbete. Hos KFX är du en viktigt och uppskattad person och är i slutändan ryggraden för vår organisation.

  • Varierande arbete:

Som konsult på ett bemanningsföretag kommer du få chansen (om du önskar) att prova på att arbeta inom flera branscher och områden, och på flera olika typer av positioner som matchar din kompetens. Det är ett ypperligt tillfälle att utveckla sin kompetens och utforska vad för typer av arbetsuppgifter som passar dig bäst.

  • Ökat nätverk:

Eftersom du i många fall rör dig mellan flera arbetsplatser har du en större chans att träffa nya människor och därmed utöka ditt kontaktnätverk. Ett stort kontaktnätverk är alltid en fördel att ha som öppnar upp många dörrar och fler jobbmöjligheter.

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan