Vad gör en managementkonsult?

En managementkonsult kan jobba med många olika typer av uppdrag. Konsulten är i regel en expert inom verksamhetsstyrning och kan hjälpa företag att förändra sina organisationer. Det finns konsulter inom management som specialiserar sig inom ännu mer nischade områden, exempelvis digitalisering, agil projektledning, HR, fastigheter och så vidare. Konsultens roll är att ge styrelsen goda råd. De kan även ansvara för förstudier och analyser inför exempelvis en verksamhetsförändring.

Två managementkonsulter från KFX ger råd till en anställd

Hur blir jag en konsult inom management?

Managementkonsultens jobb är både stimulerande och utmanande. Det är inte ovanligt att konsulten får jobba med en uppdragsgivare under en lång tidsperiod, ibland på ett år eller ännu mer. Det finns många sätt att bli konsult inom management. Majoriteten av dagens konsulter börjar sin karriär med att studera en passande utbildning, exempelvis personalvetarprogrammet, civilingenjörslinjen eller en ekonomiutbildning. Det viktiga är att du har en relevant akademisk utbildning.

Jobba som managementkonsult i Stockholm

Om du vill arbeta som managementkonsult i Stockholm finns det stora möjligheter i huvudstaden, inte minst för att många företag har sin bas här. Vi på KFX har flera års erfarenhet av att hjälpa arbetssökande personer hitta nya arbetsplatser. Vi erbjuder även egna konsulter för olika typer av managementuppdrag, vilket innebär att det även finns möjlighet att jobba hos oss.

Jobba som managementkonsult i Göteborg och andra städer

Vårt företag grundades redan 1986. Sedan dess har vi sakta men säkert expanderat, alltid med samma höga kvalitetstänk. Idag finns vi i ett flertal av de Sveriges största städer, bland annat Göteborg, Malmö, Västerås och många fler. Om du vill jobba som managementkonsult i Göteborg, ta kontakt med oss.

I över 30 år har vi hjälpt tusentals personer att hitta ett nytt jobb samtidigt som vi har hjälpt företag att hitta personal. Genom att kunna förstå vad företagen behöver och samtidigt kunna bedöma hur väl en person passar för ett specifikt jobb kan vi skapa matchningar som gör alla glada. Registrera ditt CV i vår databas redan idag. Ditt drömjobb kanske redan finns ute på marknaden och det är fullt möjligt att de söker efter någon som är precis som du.

Vi på KFX är mer än bara ett managementkonsultbolag. Vi är en HR-specialist som erbjuder flera HR-tjänster för företag, bland annat bemanning och rekrytering. Det innebär att vi alltid har ett stort behov av att hitta ambitiösa arbetssökande. Oavsett om du är en erfaren konsult som letar efter nya utmaningar eller en nyexaminerad student om vill börja din karriär kan du vända dig till oss.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan