NY REGIONCHEF PÅ KFX SYD

Vi är mycket glada över att kunna presentera Helena Möller som från den 22 april 2020 är ny regionchef för KFX HR-partner i Malmö. Helena är passionerad kring att skapa bästa möjliga upplevelse för sina kunder och medarbetare. Detta vare sig det gäller kortare eller längre uppdrag vilket är precis i linje med KFX värdeord. Helena är i grunden en entreprenör som drivit eget företag och har därmed en djup insikt i hur vardagens utmaningar kan vara för er, våra kunder. Helena är van att arbeta över gränser med stor flexibilitet. Förändring och utveckling har varit hennes vardag under många år vilket vi, nu mer än någonsin, ser som en värdefull egenskap för oss på KFX och för er som kund.

”Jag älskar kundvård och strävar alltid att få kunden att känna sig väl omhändertagen genom hela sälj- och leveransprocessen. Nu är jag förväntansfull och peppad över att få hjälpa till, utveckla och bli en del av KFX-teamet. Jag vet att man kan känna sig trygg i den kvalitet som KFX levererar och det bekräftas av vår bredd på kunder med allt från lokala till nationella och globala bolag. Jag ser verkligen fram emot att snart få komma ut och besöka alla våra kunder!

KFX långa branscherfarenhet som auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag var något som verkligen lockade mig då våra kunder kan förvänta sig att de betalar för kvalitativ leverans och att KFX konsulter hanteras på bästa möjliga sätt.” – Helena Möller

Helena Möller - ny regionchef för KFX HR-partner i Malmö

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan