Hur kan jag få hjälp att hyra kvalificerad personal?

Att vända sig till en etablerad och erfaren rekryteringsfirma kan vara ett bra alternativ för den som söker efter kompetenta kandidater för att fylla vakanser eller förstärka personalstyrkan vid arbetstoppar. Vare sig det gäller att bemanna eller rekrytera, kan rekryteraren tack vare sin expertis och breda kontaktnät på ett effektivt sätt ta fram passande kandidater för uppdraget.

Vad kan man förvänta sig när man anlitar ett rekryterings- eller bemanningsföretag för hjälp att hyra kvalificerad personal?

Du får tillgång till ett stort utbud av sökande: Skillnaden mellan att själv lägga ut en annons på nätet och att vända sig till en rekryterare, är bland annat att rekryteraren har väl utarbetade metoder för att ta fram kandidater och alltid har tillgång till ett stort antal arbetssökande genom sin omfattande CV-bank. När du kontaktar rekryteringsföretaget med ett uppdrag kan de snabbt och effektivt ta fram arbetssökande som passar just den tjänst du vill tillsätta.

Du får hjälp med att skapa korrekta och lättförståeliga arbetsbeskrivningar: Väljer du en seriös och kompetent rekryterare kan du vara säker på att de verkligen sätter sig in i din verksamhet och förstår dina behov. En duktig rekryterare skapar en arbetsbeskrivning som stämmer väl överens med tjänsten för att på ett så effektivt sätt som möjligt erbjuda hjälp att outsourca personal.

Du får en HR-partner som ser helheten: Ett rekryterings- eller bemanningsföretag kan erbjuda hjälp att hyra kvalificerad personal till både kortare uppdrag och mer permanenta tjänster. Det kan exempel handla om att täcka upp receptionen vid semestertider, att lämna över ansvaret för en hel avdelning eller att rekrytera in ny kompetens till företaget. Vad det än gäller kan du med en rekryterare få hjälp med ett helhetstänk som utvecklar din verksamhet på lång sikt.

Om du är i behov av rekrytering, bemanning, entreprenad eller karriärvägledning kan du vända dig till KFX. Hos dem arbetar kompetenta rekryterare med HR-utbildning som hjälper dig igenom hela processen, vare sig du bara vill ha ett bollplank eller om du vill lämna över rekryteringen helt och hållet. KFX hjälper dig att bemanna eller rekrytera personal i Malmö, Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan