Återigen är vi en av Sveriges bästa företagsbloggar!

KFX tar plats som en av Sveriges bästa företagsbloggar inom B2B segmentet under 2018. Vi befinner i sig i gott sällskap bland några av Sveriges största företag.

Målet med vår blogg är att skapa en plattform med intressant läsning både för privatpersoner som söker information hur det är att arbeta som konsult och företag som undrar hur det fungerar med bemanning och rekrytering. Bloggen ger oss också ett verktyg för att kommunicera med våra kunder och visa hur vi arbetar och tänker på ett tydligt, varierande och enkelt sätt.

Vi är både stolta och glada att återigen få denna utmärkelse och ser det som ett kvitto på att vår blogg adderar ett värde till våra läsare och kunder.

Motivering till utmärkelsen

Utmärkelsen delas ut av Expertvalet med motiveringen:

“Att bygga långsiktiga relationer är mycket viktigt för bemannings- och rekryteringsföretaget KFX. Bloggen riktar sig till både studenter som vill söka jobb och företag som behöver rekrytera nytt. Företaget är ett av de mest erfarna i deras bransch, och det syns i bloggen, då de erbjuder flertalet intressanta tips som ger både företag och arbetssökande en fördel”

Under 2019 ser vi fram emot att fortsätta lyfta intressanta och aktuella ämnen i bloggen, trevlig läsning!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan