Vitvarusäljare till Elon i Skövde!

Om tjänsten

Brinner du för försäljning av vitvaror och vill alltid leverera den bästa lösningen för kunden? Söker du efter ett heltidsjobb och gillar att hjälpa kunder? Har du ett intresse för produkter till hemmet och vill arbeta i butik? Vi på Elon söker nu vår nya stjärna med placering i butiken i Skövde.

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev direkt till teodor.axelsson@elon.se

Om företaget

Elon är en butikskedja för produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Den här tjänsten är till Elonbutiken i Skövde. Hos oss får du kollegor som alltid har nära till skratt! Vi söker nu en ytterligare frisk fläkt att förstärka vår trupp med!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med försäljning av butikens breda sortiment. Som butikssäljare på Elon har du ett helhetsansvar att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på olika sätt, främst via besök i butiken. Det innebär att du självständigt kan föra en dialog med kunden för att kunna ta fram lösningar och hitta rätt produkt till kundens behov.

Kvalifikationer

Elon vill erbjuda sina kunder bästa möjliga service och därför söker vi dig som har en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver in i butiken. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt.
I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du arbetat i liknande bransch innan. Viktigt för tjänsten är att du talar svenska och engelska flytande. Är du en energifylld person som gillar händelserika dagar? Vill du vara på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då är det på Elon du kan få växa!

Övrigt

Tillträde: Omgående
Typ av anställning: Heltid och tillsvidare
OBS. Ansök inte annonsen genom denna hemsida, ansök direkt med ditt CV och Personligt brev till teodor.axelsson@elon.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Har du några ytterligare frågor kring tjänsten når du Teodor Axelsson på 0728868604

Company logotype
  • Skövde
  • Ansök senast 2021-11-07
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2021-10-05
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan