Köks- och vitvarusäljare till Elon i Skövde!

Om tjänsten

Brinner du för försäljning, vitvaror och köksinredning? Söker du efter ett heltidsjobb och gillar att hjälpa kunder? I den här rollen kommer du att få sälja och rita kök från Ballingslöv! Vi på Elon söker nu vår nya stjärna till butiken i centrala Skövde!

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev direkt till teodor.persson@elon.se

Om företaget

Elon är en butikskedja för produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Den här tjänsten är till Elonbutiken Norrmalm i centrala Skövde. Här arbetar fyra härliga säljare som alltid har nära till skratt! Vi söker nu en ytterligare frisk fläkt att förstärka vår trupp med!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med försäljning av butikens breda sortiment. Som butikssäljare på Elon har du ett helhetsansvar att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på olika sätt, främst via besök i butiken. Det innebär att du självständigt kan föra en dialog med kunden för att kunna ta fram lösningar och hitta rätt produkt till kundens behov.

I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar av försäljning av Ballingslövs köksinredning. Du ansvarar från första kontakten tills köket är levererat och installerat. I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, göra orderberedning, rita kök, och vitvaror i ritprogrammet Winner. Du har själv kontakt med kund och leverantörer under processens gång.

Kvalifikationer

Elon vill erbjuda sina kunder bästa möjliga service och därför söker vi dig som har en förmåga att få kunder att känna sig välkomna så fort de kliver in i butiken. Vi söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du arbetat i liknande bransch innan. Har du goda IT-kunskaper och arbetat i ritningsverktyget Winner tidigare underlättar det i din upplärning. Viktigt för tjänsten är att du talar svenska och engelska flytande. Är du en energifylld person som gillar händelserika dagar? Vill du vara på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då är det på Elon du kan få växa!

Övrigt

Tillträde: Omgående
Lön: Fast
Anställningsform: Heltid och tillsvidare
Ansökan: Du söker tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till Teodor.persson@elon.se, vänligen skriv ”Jobbansökan Kökssäljare” i ämnesraden.
OBS. Ansök inte annonsen genom denna hemsida, ansök direkt till Teodor.

Har du några ytterligare frågor kring tjänsten når du Teodor på 0728-86 86 04.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Company logotype
  • Skövde
  • Ansök senast 2020-02-28
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2020-01-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan