Söker du praktisk erfarenhet på sidan av dina HR-studier?

Om tjänsten

Är du student och söker erfarenhet inom HR? Vill du praktisera på ett rutinerat rekryteringsföretag där du får omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska? Här har du möjlighet att ta stort ansvar och lära dig samtliga delar i en rekryteringsprocess och lite till!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler fem minuter från centralstationen i Göteborg. I rollen kommer du att avlasta oss genom hela rekryteringsprocessen från början till slut. KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.
Vi tar självklart hänsyn till dina skoltider men vi vill att du ska försöka vara tillgänglig 1-3 dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas med tiden och bestå utan:

  • Annonsering
  • Göra ett urval av inkomna ansökningar
  • Telefonintervjuer
  • Referenstagning
  • Skriva kandidatpresentationer
  • Kundbearbetning
  • Omvärldsbevakning
  • Samordna konsult/kundevent
  • Marknadsföring
  • Övrig administration och kontorsunderhåll

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande högskoleutbildning på heltid i Göteborg. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, men vi ser helst att du har minst två års erfarenhet inom service och administration.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som gillar att ta stort ansvar, är utåtriktad och gillar att leverera service i högklass. Då dagarna kommer att se olika ut behöver du ha en god prioriteringsförmåga och ser dig själv som flexibel och prestigelös. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att arbeta effektvit och att se möjligheter i utmaningar.

Övrigt

Vi vill alltid att dina studier ska gå i första hand, men vi ser att du kan vara hos oss 1-3 dagar i veckan, allt anpassat efter ditt schema.
Start: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 30 november 2017
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan