Vill du jobba som lagerarbetare eller maskinoperatör?

Om tjänsten

Nu behöver vi fylla på vår kandidatbank med lagerarbetare och maskinoperatörer inför kommande framtida uppdrag.
Vi vill att du har truckkort och erfarenhet av lager eller produktion/tillverkning. Arbetspassen hos våra kundföretag varierar på både dag- och nattpass, samt ibland helger.

Om företaget

Detta är en allmän annons och inför kommande uppdrag. I dessa uppdrag blir du anställd av KFX HR-Partner och uthyrd till kund.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår truckköring, ibland hantering av företagets maskiner och dess flöde samt andra allmänna arbetsuppgifter inom lager.

Möjligheten finns också att bli upplärd på flera ställen samtidigt för att fungera som en backup. Detta kräver en stor flexibilitet från dig under denna period då det kan vara så att vi ringer in dig vid ytterligare akuta behov hos kundföretaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gott ordningssinne, som är noggrann och har lätt för att arbeta i grupp.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett krav är truckkort och körkort då våra kundföretag inte alltid ligger i centrum.

Övrigt

Är du den vi söker? Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan gå snabbt när vi har fått in en förfrågan från kund.
Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan