Vill du arbeta som Receptionist på heltid?

Om tjänsten

Vill du arbeta som receptionist där du får möjlighet att ge förtklassig service och vara ansiktet utåt? Du som brinner för service är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi har ett flertal kunder som efterfrågar receptionister med tidigare erfarenhet av service för både inhyrning och direktrekryteringar. Som receptionist hos oss får du möjligheten att se olika branscher samt utvecklas både personligt och arbetsmässigt.Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja omgående.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att ta emot besökare och kunder på ett professionellt och tillmötesgående sätt, där du fungerar som spindeln i nätet på arbetsplatsen. Att kunna ha en god kommunikationsförmåga samt att kunna koordinera dina arbetsuppgifter är också väldigt vitkigt i tjänsten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

  • Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
  • Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
  • Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
  • Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
  • Posthantering, resebokningar och annan administration
  • Springa ärenden, planera interna konferenser och event

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av service
  • Kunskaper i Microsoft Office
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Du som söker tjänsten brinner för service samt har en positiv inställning och ett genuint intresse för människor. Du är utåtriktad, och på en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende och engagemang. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och kan se möjligheter istället för hinder. Du är lojal mot din arbetsgivare samt är mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan