Vikarierande Hyresadminstratör

Om tjänsten

Gillar du kontakt med männskor? Är du nogrann och en duktig adminstratör.
Då har vi jobbet för dig!

Om företaget

Heimstaden etablerar, förvaltar, utvecklar och äger, ensam eller tillsammans med andra investerare, bostadsfastigheter omfattande ca 19 800 st. lägenheter i tillväxtregioner i Sverige och Danmark. Vi erbjuder hyresgästerna trygga och trivsamma boenden i livets olika skeenden samt medinvestorer en professionell investeringsprodukt med en attraktiv riskjusterad avkastning. Bolaget grundades 1998 och ägs sedan 2005 i huvudsak av det norska bolaget Fredensborg AS, som är Norges största privata bostadsbolag. Mer information om bolaget finns på www.heimstaden.com

Arbetsuppgifter

Heimstadens växer i snabb takt och behöver under en period förstärkning av en nogrann hyresadminstratör.

Som hyresadministratör ansvarar du tillsammans med dina fem kollegor för hyresreskontran, hyresavisering och annan fakturering, registrering och inläsning av hyresbetalningar, samt viss kravhantering. Du kommer även att bistå vid registrering av grunddata i vårt hyressystem.

En stor del av arbetet omfattar kontakter med hyresgäster främst via telefon, mejl och sms. Du kommer även ha en tät kontakt med uthyrare och annan personal på olika förvaltningskontor runt om i Sverige. Du bistår även ekonomiavdelningen med övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning eller motsvarande och att du har god vana av att arbeta i reskontrasystem. Du har även goda kunskaper i Word och Excel. Erfarenhet av Vitecs program för fastighetsbranschen är meriterande.

Du bör ha goda kunskaper i engelska, ytterligare språkkunskaper är en merit.

Som person bör du vara utåtriktad och kundorienterad. Vi värdesätter även att du som person är noggrann, uthållig och trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Har du dessutom humor och glimten i ögat, tveka inte att söka och bli en del av hyresadministratörernas glada gäng.

Övrigt

Tjänsten är baserad i Malmö och är en visstidsanställning hos KFX HR-partner, men är placerad hos kundföretaget Heimstaden.

Erfarenhet från liknande roll väger tungt i vår urvalsprocess, men vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.
Uppdraget är på heltid löper till minst 31 januari 2018, med start omgående.
Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta Kevin Brandt Leander på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan