Vi söker studenter med teknisk bakgrund

Om tjänsten

Är du universitetsstudent och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Nu söker vi studenter som läser någon form av teknisk utbildning som teknisk civilingenjör, dataingenjör, programmering, industriteknik eller inom liknande områden.

Detta är en allmän annons och vi kommer intervjua löpande.

Om företaget

Behovet är på konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult.

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemanningsföretag. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund och samma gäller mängden arbetstimmar. Behovet gäller mest under veckodagarna och under kontorsstid och oftast är det ett flexibelt upplägg där du själv kan planera in jobbet tillsammans med dina studier.
Fundera gärna på hur mycket du tror att du kan jobba i samband med dina studier, så vi kan se till att matcha dig till ett uppdrag som

Kvalifikationer

Det är med fördel att du har systemvana sedan innan och meriterande om du har arbetat inom industri, med teknik eller liknande.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt!
På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2019-12-20
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Teknik/Ingenjörstjänster
  • Inkommet: 2019-11-25
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan