HR generalist till globalt företag i Malmöområdet

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en HR-generalist med start i omgående.
Du bör ha goda kunskaper om svensk arbetsrätt, ett stort intresse för pension, löne och kollektivavtals frågor samt erfarenhet från rekryteringsprocesser.

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, konsult- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist hos vår kund har du ett heltäckande ansvar för HR-administrationen globalt. Detta innebär dels löpande hantering av personalärenden och nära samarbete med löneadministrationen.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att bestå i:

All typ av personaladministration (Ex. Anställning, förmåner, pension)
Uppdatering av policys, dokumentation och rutiner
Vara behjälplig i rekrytering och onboardning av nyanställd
Arbetsmiljöfrågor
Att stödja och ge råd till chefer och anställda i organisationen
Utveckla, implementera och underhålla policyer och processer för att vara effektiva och anpassade till företagets strategi och verksamhet
Stödja det kontinuerliga arbetet med företagets värderingar och organisation
Utveckla, implementera och underhålla policys och processer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitetsexamen och minst två års arbetserfarenhet inom personaladministration.
Du behöver ha goda kunskaper om svensk arbetsrätt, erfarenhet från rekryteringsprocesser, god kommunikationsförmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i en supportroll och tycker att administration är roligt. Du är en person som tar tag i saker, är nyfiken och har lätt för att lära. Det är av vikt att du har god samarbetsförmåga och att du visar intresse och förståelse för andra samt att du anpassar sig till laget och har ett intresse för att bygga laganda.

Övrigt

Start: omgående.
Omfattning: deltid, 50%
Vikariat: till och med 20220201
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
För frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakt ansvarig rekryterare Helena Möller på 070-6632101

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2021-05-31
  • Deltid
  • Anställning: Vikariat
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-05-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan