Vi söker omgående en erfaren redovisningsekonom

Om tjänsten

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som kan börja omgående på ett av våra kundföretag. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av KFX och uthyrd som konsult till kund. Uppdraget startar helst så snart som möjligt och sträcker sig till januari-februari 2018 i dagsläget.

Letar du efter något långsiktigt så kan du ändå hoppa på detta! Under tiden letar vi efter något nytt som kan ta vid när detta uppdrag avslutas.

Om företaget

Du blir anställd av KFX HR-Partner och uthyrd till kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Under detta uppdrag erbjuds en gedigen administrativ roll och du blir länken mellan ekonomi, ledning och produktion. Du ingår i den svenska redovisningsgruppen och sköter rapportering för både den lokala verksamheten samt för ett antal bolag inom koncernen. I arbetet rapporterar du till Finanschefen.

I din roll kommer det att ingå att hantera leverantörsfakturor, betalningar och avstämningar. Du har hand om den löpande redovisningen, resultatsammanställning och bokslut. Förutom det tar du fram statistik, analysera nyckeltal samt kostnadsuppföljningar och ansvarar för att sköta månads- och årsbokslut, skatte- och momsredovisning, årsredovisning samt deklaration. Arbetsuppgifter för att stötta kundens controllerfunktion förekommer också i denna roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet i en liknande position, och om du har din bakgrund inom industrin (tillverkning/produktion) så är detta meriterande. Du har en högskoleutbildning (civilekonom eller motsvarande) med inriktning mot företagsekonomi/redovisning.
Du är en god användare av program inom MS Office samt något affärssystem, kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, och har ett öga för att jobba strukturerat och samtidigt effektivt.
Om du är ansvarstagande, självständig och dessutom är en glad prick som är lättsam och social så är det här uppdraget för dig!

Övrigt

Då detta uppdrag behöver tillsättas omgående så sker intervjuer löpande.
Eventuella kunskapstester samt utdrag från belastningsregistret och kreditupplysning kommer att ske på slutkandidat,

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan