Vi söker nya HR-konsulter till framtida uppdrag i Malmö

Om tjänsten

Som konsultföretag behöver vi alltid ha örat mot rälsen och ligga steget före våra kunder när det gäller nya talanger. Inför framtida uppdrag söker vi därför nu serviceinriktade och strukturerade HR-konsulter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god struktur och planeringsförmåga. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Inom HR har du ofta en bred roll där du ansvarar för flertalet administrativa uppgifter i bolaget. Du behöver ha driv och vara strukturerad. Trivs du med att effektivisera och strukturera rutiner och processer likväl som att vara med och bidra till det löpande HR-arbetet kanske en konsultroll inom HR är någonting för dig?’
KFX uppdrag inom HR kan skilja sig mycket åt. Vissa kräver lång erfarenhet och vissa passar dig med som är nyutexaminerad. Examen från högskola eller universitet inom HR-området eller likvärdig utbildning med HR inriktning är dock ett måste. Beroende på uppdrag matchar vi alltid dig som kandidat med rätt uppdrag baserat på dina önskemål, kunskaper och erfarenhet.

Övrigt

Kanske är du tillgänglig direkt eller så är du öppen för nya uppdrag om rätt uppdrag dyker upp?
Då det kan svänga snabbt i konsultbranschen är det bra om du specificerar i din ansökan när du är tillgänglig för arbete.

Annonsen är allmän och leder inte till direkt uppdrag, intervjuer kommer således ske löpande med fokus att bygga upp vår kandidatbank inför kommande uppdrag.

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2020-11-27
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2020-10-16
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan