Vi söker lönehandläggare

Om tjänsten

För kommande uppdrag söker vi nu duktiga löneadministratörer. Uppdragen kan vara av varierande karaktär och på hel- och deltid.

Arbetsuppgifter

Du kan komma att arbeta med traditionell lönehantering och självständigt ansvara för ett antal löner. Ditt ansvarsområde är ofta att sköta hela processen kring lönehantering, allt från inrapportering till utbetalning samt lag- och avtalstolkning. Du förväntas hålla dig ajour med regelverket kring lönefrågor och kan komma att arbeta med både tjänstemän och kollektivlöner.

Kvalifikationer

Du har flerårig erfarenhet av löneadministrativt arbete. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom arbetsrätt och avtal samt erfarenhet från något lönesystem. Som person är du trygg i dig själv och kompetent i din yrkesroll. Du har ett trevligt och prestigelöst sätt. Självklart är du ansvarstagande och noggrann med en god social kompetens.

Övrigt

Urval sker löpande. Är din profil intressant, tar vi gärna in dig på en intervju för att lära känna varandra mer inför framtida uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Ansök senast 2019-11-29
  • Anställning:
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-10-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan