Vi söker kundservicemedarbetare till soliga Kreta!

Om tjänsten

Har du alltid drömt om att leva och arbeta utomlands och fly den svenska kylan? Nu har du chansen! Som kundtjänstmedarbetare på Teleperformance kommer du att få bosätta dig på Kreta i minst 6 månader och få skjuts i din karriär och en mycket bra merit på ditt CV.

Du kommer att arbeta för Teleperformance och start sker löpande framöver. Ta chansen och sök redan idag!

Om oss

KFX HR-partner erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma specialister med mångårig erfarenhet och kompetens. Våra uppdrag är främst inom service, administration, HR och ekonomi.

Detta uppdrag är ett samarbete mellan KFX HR-partner och Teleperformance där du får din anställning hos Teleperformance.

Om företaget

Teleperformance erbjuder dig:

 • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
 • Utbildning i 3 veckor, så att du blir expert på ditt område!
 • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).

Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter

 • Många interna utvecklingsmöjligheter
 • Nordiskt management
 • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
 • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!

Arbetsuppgifter

Hos Teleperformance arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.

Du kommer i uppdraget att arbeta främst mot Teleperformance kund Telia där det är ett stort fokus på merförsäljning med dagliga säljmål för att kunna möta kundens önskemål och behov på bästa sätt – Det arrangeras bl.a. teamtävlingar men även individuella tävlingar.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten krävs det att du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är service-minded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

Om du gillar att ge service, motiveras av försäljning och teknik i framkant kommer du att trivas på Teleperformance.

Övrigt

Vi ansvarar för att skicka ditt CV vidare till vår kund Teleperformance om det uppfyller kvalifikationerna. Teleperformance samordnar hela rekryteringsprocessen och är de som sen erbjuder anställning.

Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare, Mathilda Berg på 08-663 99 00.

Company logotype
 • Ansök senast 2020-12-13
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2020-10-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan