Vi söker just nu en serviceledare i Sundsvall!

Om tjänsten

Efter flera år av expansion i Sundsvalls-regionen så ser vi nu med tillförsikt framemot nästa steg i vår utveckling.

Vi söker en serviceledare som är engagerad och problemlösande som brinner för kundservice och att förenkla för dina kollegor. Du blir vår arbetsledares högra hand som hjälper till att upprätthålla RENTAVs kvalité till kund och personal.

Du erbjuds möjligheten att få arbeta i en mycket varierande ledarroll och du kommer till en arbetsplats med fart och fläkt samt en positiv företagaranda.
En spännande utmaning om du är sugen på något nytt och trivs med att träffa mycket nya människor.

Om företaget

RENTAV Städ och Miljövård har ca 100 medarbetare från Luleå i norr till Sundsvall i söder är vi din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd. Med över tre decennier i branschen i ryggen så är vi den leverantör som vet hur vi ska leverera bäst service för dig utifrån dina förutsättningar, både på din arbetsplats och i ditt hem.

Vi är stolta över att anställda som börjar hos oss allt som oftast blir kvar. Vi har flertalet anställda som gjort allt från 15-20 år i vår organisation och kunder som vi levererat tjänster till i 25 år. Vi ser detta som ett kvitto på att vi gör någonting bra både gentemot våra kunder och våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig med bred erfarenhet från lokalvårdsbranschen. Du kommer att vara direkt underställd vår arbetsledare samt inneha ansvaret över beställning & översyn av material och redskap. Du kommer att vara schemalagd ca 50% på lokalvård varje vecka medan du under övrig tid besöker våra kunder, sätter igång nya projekt samt leder vår lokalvårdspersonal tillsammans med din arbetsledare.

Kvalifikationer

Är du intresserad av en ny utmaning och har fallenhet för service, planering och kvalitetssäkring? Då kan det vara dig vi letar efter!

  • Minst tre års erfarenhet av golvvård
  • Minst tre års erfarenhet av fönsterputs
  • Goda kunskaper om materialstandard, redskap samt tvätt & städmaskiner

Du kommer att ha tillgång till företagsbil så körkort är ett krav för denna tjänst. B-körkort.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
För närmare information är du varmt välkommen att kontakta bokningennord@kfx.se

Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundkontroll.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2019-08-11
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Drift/Underhåll
  • Inkommet: 2019-07-05
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan