Vi söker flitiga ekonomer till framtida uppdrag!

Om tjänsten

Vi behöver fylla på vår kandidatbank av flitiga och effektiva ekonomer som är redo för en ny utmaning i sin yrkesmässiga karriär.
Vi söker både dig som studerar ekonomi och vill komma in med en fot branschen, likväl dig som har arbetat i rollen ett tag och vill vidare.
Våra kunder söker personer som hanterar uppdrag som ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, controllers eller närliggande tjänster.
Ett brett spektra med andra ord – vill du jobba inom ekonomi? Sök idag!

Om oss

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR partner och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR partner är stolthet, omtanke och engagemang – dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Då vi med denna annons söker olika typer av tjänster för olika typer av uppdrag vill vi att du i din ansökan poängterar vilken typ av ekonomitjänst du söker samt när du är tillgänglig för arbete.
Bifoga också aktuellt CV och personligt brev.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar ekonomi eller snarlika utbildningar, dig som har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet.
Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. En förutsättning för ansökan är goda kunskaper i vanligt förekommande administrativa system
och du bör vara bekant med arbete i Excel.

Som person är du självständig, driven och samarbetar bra med andra. Ordning och struktur är begrepp som kännetecknar hur du arbetar dagligdags.
Vidare trivs du med relationsbyggande och räds inte nya utmaningar som du kan tänkas ställas inför.

Övrigt

Kunskap- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi ser fram emot din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-01-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-10-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan