Vi söker en senior redovisningsekonom till Bantorget Förvaltning i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Är du en redovisningsekonom med erfarenhet av redovisning och vill arbeta i en stor organisation? Vill du vara behjälplig med redovisning i flera olika bolag? Med din kompetens får du i denna roll mycket eget ansvar och möjligheten till att implementera förbättringar och utveckla effektivare processer.

Låter detta intressant? Då kan denna tjänst vara något för just dig!

Om företaget

Bantorget Förvaltning AB är moderbolag i en koncern som består av ett femtiotal dotter- och intresseföretag, och har till uppdrag att förvalta ägaren LO, Landsorganisationen i Sveriges, kapital genom placeringar i finansiella tillgångar och fastigheter. LOs koncern omsatte 2018 ca 1 MDKR med en balansomslutning på 4,3 MDKR.

Arbetsuppgifter

Ditt arbetsområde kommer att vara mot moderorganisationen LO samt arbete med koncernredovisningen och Bantorgets förvaltnings dotterbolag.

Bland arbetsuppgifter kan nämnas:

 • Huvudansvar för löpande bokföring i moderorganisationen
 • Bokslut och årsredovisning
 • Vara processutvecklingsstöd i koncernen
 • Bistå i koncernredovisning
 • Upprättande av årsredovisning och skattedeklarationer
 • Upprättande och organisering av budget, bokslut, uppföljning och rapportering
 • Löpande arbeta med utredningsfrågor
 • Momsfrågor

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten krävs det att du har erfarenhet av kvalitativt redovisningsarbete och en högskoleexamen inom ekonomi. Du känner dig mycket trygg i att ta eget ansvar i din roll som redovisningsekonom, och kommer med innovativa idéer och förbättringar som effektiviserar redovisningsarbetet.

Du trivs med att ha frihet under ansvar och att samarbeta med dina kollegor och uppdragsgivare. För detta krävs att du har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Du är prestigelös och kan ta dig an både stora och små arbetsuppgifter. Vidare är du driven och noggrann i ditt arbete. Du trivs med att ”ha flera bollar i luften”, där den ena dagen inte är den andra lik. Detta kräver även att du är strukturerad i ditt arbete för att vara beredd på oförutsedda händelser samt att du får arbetet klart på utsatt tid.

Du har tidigare erfarenhet av att jobba som redovisningsekonom på stora bolag och känner till de större affärssystemen. Meriterande är om du har erfarenhet av SAP, Raindance och Aaro, då det är de system du kommer att arbeta i.

Övrigt

I denna tjänst får du en tillsvidareanställning på heltid hos Bantorget Förvaltning AB. Provanställning 6 månader tillämpas. Du har flextid, fina förmåner och start för tjänsten är omgående.

Rekryteringen är ett samarbete mellan KFX HR-partner och Bantorget Förvaltning AB. Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin.

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekryteringsprocess kommer vi på slutvald kandidat genomföra en bakgrundskontroll.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du några frågor eller funderingar kontakta Matilda Dahlin på 070-663 99 61 eller rekrytering.stockholm@kfx.se.

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-03-31
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2020-01-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan