Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Lagerarbetare med start omgående

Om tjänsten

Nu söker vi dig som omgående kan hoppa på ett sommarvikariat som lagerarbetare hos ett av våra kundföretag som ligger centralt i Sundsvall. Du blir anställd av KFX och uthyrd till kunden, Uppdraget är på heltid och det kan bli antingen dagtid eller kvällstid, så vi letar någon som kan vara ok med vilket som. Start omgående och fram till mitten på augusti i första hand.

Ingen vill tappa ett guldkorn så visar du fram fötterna och gör ett riktigt bra jobb, så kan det finnas möjlighet till en förlängning via oss och senare en övergång till kunden. Vi är ute efter dig som verkligen vill jobba inom lager och trivs i ett rörligt och fartfyllt jobb.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar truckkörning, orderplockning, paketering och hantering av inkommande gods. I dina arbetsuppgifter kan det även ingå administrativa uppgifter som registrering och hantering av ordrar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att jobba. Du tar ansvar, kan jobba självständigt, ställer upp för dina kollegor och ser till att ha ordning omkring dig.
Ett krav är att du har truckkort men vi kommer lägga störst vikt på din personlighet. En lojal medarbetare som vågar ta initiativ, är en lagspelare och som brinner för jobbet som lagerarbetare.

Meriterande:Traverskort, arbetserfarenhet av lager eller liknande och teknisk/praktisk gymnasieutbildning som lägst.

Övrigt

Är du den vi söker? Intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Glöm inte att bifoga ditt CV samt ett personligt brev.

Referenstagning samt drogtest kommer att ske på vald kandidat.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan