Vi söker ekonomiassistent

Om tjänsten

Då vi ständigt får in uppdrag från våra kunder där de önskar ekonomiassistenter, vill vi veta om just DU är intresserad av en sådan roll? Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som konsult samt av direktrekrytering. Förtydliga gärna i din ansökan om du är intresserad av att arbeta deltid eller heltid. Visar du intresse och har ett relevant CV för en sådan tjänst (kan innebära antingen att du har studerat ekonomi eller har arbetslivserfarenhet, från 1 år och mer) träffar vi dig gärna på en intervju!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent utför du varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Dina huvudsakliga göromål kan bland annat bestå av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän administration. Arbetsuppgifterna kan även innefatta bokslut, löner, momsredovisning och löpande bokföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbete. Det är mycket meriterade om du har en ekonomexamen från universitet/högskola.

Du har god datorvana och kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något affärs- och ekonomisystem, gärna SAP, Palette, IFS, Hogia, Visma eller Kobra. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör. Du är noggrann och har ett sinne för siffror. Många utav våra kunder är internationella företag vi ser därför att är bekväm i det engelska språket.

Övrigt

Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande efter förfrågan av våra kunder. Tjänsterna kan både vara en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av KFX-HR partner men också vara rekryteringar där du kommer att anställas direkt av vår kund.

Urval sker löpande,

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, Reskontra, Accountant

Company logotype
  • Ansök senast 2019-12-31
  • Anställning:
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-10-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan