Vi söker Ekonomer

Om tjänsten

Vi får ofta in uppdrag inom ekonomi, och vid det tillfället önskar vi gärna kunna matcha din profil med ett passande uppdrag/anställning. Därför träffar vi gärna dig som har erfarenhet av ekonomiarbete eller pluggat ekonomi på en intervju!

Ansök gärna med ditt CV och personligt brev där du berättar mer specifikt om vad du är intresserad av inom ekonomi, så kommer vi att kontakta dig.

Om företaget

Inför kommande uppdrag i Stockholm, söker vi serviceinriktade och flexibla ekonomer till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag. Vi söker dig som vill anta nya spännande utmaningar och kanske prova på en helt ny bransch.

Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete.

Arbetsuppgifter

Som ekonom utför du varierande arbetsuppgifter ute hos våra kundföretag. Dina huvudsakliga göromål kan bland annat bestå av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän administration. Arbetsuppgifterna kan även innefatta bokslut, löner, momsredovisning och löpande bokföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god datorvana, främst i MS Office-paketet och en god språkbehandling. Det är meriterande med erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem.

Du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör.

Övrigt

Urval sker löpande. Finner vi din ansökan intressant tar vi gärna in dig på en intervju för vidare relationsskapande!

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Ansök senast 2019-12-12
  • Anställning:
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-11-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan