Vi söker duktiga administratörer

Om tjänsten

Nu letar vi inför kommande uppdrag personer som är tekniskt duktiga och som vill arbeta med administration, kundservice och planering.

Vi söker dig som vågar testa dig fram i systemen och har lätt att se den röda tråden i de program du arbetar i. Förutom att du har ett intresse för den tekniska biten har du dessutom den sociala förmågan att serva kunderna på högsta nivå.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är ofta varierande i en sådan här roll och förutom planering, bokning och uppföljning så ingår också daglig telefon- och mailkontakt med kunder, leverantörer och kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker har som lägst gymnasieutbildning och hanterar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Du ska ha arbetat administrativt innan och det är en stor fördel att du är en van användare av Officepaketen.

I en sådan här teknisk administrativ roll krävs det att du har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem till vardags. Det är extremt viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta men också att du är en positiv person som vill bidra till en bra stämning på arbetsplatsen och i ditt team. Eftersom du är en problemlösare så har du också lätt för att prioritera i ett högt tempo mot deadlines och kan under de lugnare perioderna planera väl och även stötta dina kollegor om det behövs.

Beskriv i ditt personliga brev varför just du skulle passa i en roll som teknisk administratör.

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande.
Vid dessa typer av tjänster ingår ofta kunskapstest på slutkandidat.

Vid frågor, kontakta ansvarig Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan