Vi söker drivna ekonomiassistenter till framtida uppdrag i Stockholm!

Om tjänsten

Inför framtida uppdrag söker vi nu serviceinriktade och flexibla ekonomiassistenter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag. Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vid en direktrekrytering hjälper vi kunden med hela rekryteringsprocessen och berättar gärna mer om aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av. Skriv gärna även om du är intresserad av tjänster på deltid och/eller heltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på universitetsnivå eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Vi ser att du har erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem. Som person har du ett stort driv och förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör.

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08- 663 99 00 alternativt på caroline.dunvret@kfx.se

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-10-30
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-10-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan