Vi söker dig som vill jobba extra för framtida uppdrag

Om tjänsten

Vi söker nu bra personer som vill jobba extra där arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll och helg beroende på uppdrag. Skriv tydligt i din ansökan vad som passar dig när det gäller arbetstider, om du t.ex. studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Du kommer att bli anställd av oss på KFX HR-partner och uthyrd till någon eller några av våra kunder. Det kan dels vara heltidsuppdrag under en viss period men även uppdrag där du kan arbeta extra. Vi arbetar mot många olika typer av områden så hos oss finns möjligheten att arbeta inom det område som du är intresserad av.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba extra inom t.ex. kundservice, ekonomi, administration, event och service men även till mer rörligare jobb som lager- och montörsjobb. Trivs du att arbeta med något av detta och känner att du är den personen som vi söker så ansök redan idag.

Kvalifikationer

Hos oss på KFX så genomsyras allt vi gör i våra ledord – Stolthet, Omtanke och Engagemang, så vi ser gärna att du är en person som värderar dessa egenskaper lika mycket som oss. När du är uthyrd hos vår kund så är du vårt ansikte utåt, och därför är det självklart för dig att hålla en hög kundservicenivå, att du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och gärna ger det där lilla extra. Vi vill anställa dig som är engagerad, positiv och som ger 100 % när man är på arbetet.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper men det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet, god datavana och van vid att tala och skriva på svenska (engelska är ett plus i kanten).

Övrigt

Kontaktperson: Rebecka Junghagen 090-10 39 30
Detta är en annons för kommande uppdrag och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.
Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om du vet att det är en period då du inte kommer att kunna arbeta så skriv gärna med det i din ansökan.

Company logotype
  • Umeå
  • Ansök senast 2019-09-30
  • Deltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-09-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan