Kundservicemedarbetare på deltid sökes omgående till ett spännande företag inom IT!

Om tjänsten

För vår kunds räkning söker vi nu dig som letar efter ett företag att växa inom. Rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är bred och ger utrymme att ta nästa steg i karriären! Hos vår kund ges du utrymme att utvecklas och komma med idéer, i en innovativ och spännande miljö. Tjänsten är start omgående, på deltid med arbetstiderna 10-15, måndag till fredag.

Om företaget

Kunden finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I organisationen jobbar cirka 2 100 medarbetare och kontoret i Solna präglas av värderingarna kundfokus, nyfikenhet, samarbete och förtroende!

Detta är en konsultroll och du kommer att vara anställd av KFX HR-partner. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

I denna tjänst kommer du att vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund i Solna. Vår kund är ett IT-företag med verksamhet i stora delar av Europa.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare fungerar du som en länk mellan vår kund och deras kunder. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem, i frågor som rör vår kunds många olika tjänster. Kundtjänsten är företagens hjärta och det är här kunderna får ett första intryck.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Hantera företagets växel och supportärenden, tillsammans med kollegorna i ditt team
  • Leverera data och information till företagets kunder
  • Besvara mail från både privata kunder och företagskunder
  • Hantera ärenden och frågor i flertalet olika system

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av service samt god datavana och intresse för IT/teknik. I din service är du pedagogisk i din kommunikation. Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas och växa, i en serviceinriktad tjänst. Du som trivs i en miljö där tempot stundtals är högt och klimatet dynamiskt! Du motiveras av samarbete och laganda, samt skulle beskriva dig själv som snabblärd, anpassningsbar och nyfiken.

Då telefonen är ditt främsta verktyg ska du känna dig trygg och bekväm med detta. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift, samt känner dig mycket bekväm med datorn och att lära dig nya system. Har du erfarenhet av Salesforce är det meriterande.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattningen är på deltid med arbetstiderna 10–15 måndag till fredag. Du kommer att bli anställd hos KFX HR-partner.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2020-02-28
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2020-01-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan