Pensionär eller distans-/deltidsstuderande? Titta hit!

Om tjänsten

Är du arbetsvillig och brinner för service? Kanske är pensionär eller deltidsstuderande? Då kan det vara just dig vi letar efter!
Vi söker dig som gillar kommunikation med människor och är flexibel för att kunna arbeta extra framförallt dagtid vid behov på våra entreprenader.

Receptionsvana är meriterande men viktigast är din personlighet och ditt sinne för service. Du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet kundbemötande, är självständig, ordningssam och har förmågan att se vad som behöver göras.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist ute på våra uppdrag möter du dagligen kunder som söker snabb och effektiv hjälp.
I din arbetsroll kan följande arbetsuppgifter ingå:

  • Leverera service i världsklass till hyresgäster och externa besökare i fastigheten
  • Ansvara för försäljning av presentkort och en viss del administrativa arbetsuppgifter
  • Assistera och guida kunder vid behov

Våra entreprenader kan också ha en växelfunktion, där det även där är viktigt att hålla en hög och kvalitativ kundservice.

Kvalifikationer

Du innehar körkort då våra entreprenader ligger både centralt och lite utanför.
Du har datorvana där du kan hantera enklare administrativa ärenden på nätet och kan lotsa dig rätt i de vanligaste datorprogrammen – med fördel MS Office. Du behärskar att svara på mail och sköta utskrifter t.ex. Du kan med fördel göra dig förstådd på både engelska och svenska.

Stor vikt kommer att läggas på din personlighet då vi söker glada, arbetsvilliga personer som älskar att ge bra service! Du är lösningsorienterad, lugn och stressar sällan upp dig då du har en inställning att allt kan lösa sig!

Övrigt

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag.

Detta är en allmän annons och intervjuer sker därför löpande.
Vid dessa typer av tjänster ingår ofta kunskapstest på slutkandidat.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se eller 060-15 46 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan