Vi söker Area Manager till Elpress med utgångspunkt från Stockholm!

Om tjänsten

Trivs du att arbeta självständigt för att själv påverka försäljningen och representera ett väletablerat varumärke som Elpress? Just nu så söker vi en area manager för området mellan Sverige.

I rollen som Area Manager på Elpress påverkar du hela försäljningen. Du ansvar för din region och samarbetar med tre andra säljare inom Sverige och förmedlar Elpress produkter till marknaden på ett professionellt sätt.

Om företaget

Omställningen till ett hållbart samhälle har skapat ett större fokus på förnybara energikällor och miljövänliga transportsätt. Vindkraft, solceller, smarta lokala elnät, batterilagring och elfordon har alla behov av elektriska förbindningar. Elpress AB vill fortsätta vara en del i samhällsutvecklingen och erbjuda elektriska förbindningslösningar och smarta verktyg som hjälper till med övergången till ett cirkulärt samhälle.

Elpress AB med huvudkontor i Kramfors tillverkar och marknadsför kontaktpressningssystem för elektriska ledarförbindningar. Elpress är marknadsledande i Norden och säljer bland annat till krävande transformator-, vindkraftverks-, tåg- och fordonskunder över hela världen.

Utveckling och tillverkning av systemen sker i Kramfors. Förutom moderbolaget finns försäljningskontor i Stockholm, Sundsvall, Danmark, Tyskland, USA samt Kina. Totalt är vi ca 160 personer i koncernen och omsätter ca 350 Mkr med god lönsamhet och stark tillväxt.

Elpress AB ägs av Lagercrantz Group AB, som är noterat på Stockholmsbörsen.
För närmare information; www.elpress.se.

Arbetsuppgifter

Som resande säljare, innebär det stort kund- och säljansvar. Du har ansvar för hela processen, från kundkontakt och kundmöte, till leverans och uppföljning. Du planerar dina egna dagar, och har eget ansvar att alla arbetsuppgifter slutförs i tid.

Elpress kunder är elgrossister men även slutkundsbearbetning inom elnät, industri, installation och OEM segmenten ingår i uppgiften för att skapa efterfrågan av Elpress produkter och lösningar. Du kommer utgå från kontoret i Upplands Väsby alternativt ditt hem för att bearbeta kunder inom området Södermanland, Närke, Östergötland och delar av Småland.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:

 • Relationsskapande med kunder genom utbildning och information
 • Ansvara för nykundsetablering (De flesta kunder är redan etablerade kunder)
 • Ansvara för både mindre samt stora företag
 • Ett regionalt ansvar för hela säljprocessen, kundkontakt, möte, leverans och uppföljning

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten så ser vi att du har:

 • Tidigare erfarenhet av att arbetat som säljare, gärna van att resa.
 • Körkort
 • Duktig på att etablera och bevara relationer
 • Meriterande om du har en ingenjörsutbildning, annan teknisk utbildning, eller teknisk erfarenhet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Rekryteringen är ett samarbete mellan KFX HR-partner och Elpress. Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Caroline Dunvret. Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du några frågor eller funderingar kontakta Caroline Dunvret på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se.

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2021-01-29
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
 • Inkommet: 2021-01-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan