Vi söker administratörer!

Om tjänsten

Administratör/Service/Kontor/

Är du på jakt efter ett jobb inom kontor och administration? Har du kanske tidigare erfarenhet från service och/eller administration och söker nya utmaningar inom området? För flera av våra kunders räkning söker vi nu administratörer, för uppdrag runt om i Stockholm. Vi söker dig som är detaljfokuserad, nogrann och prestigelös!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna som administratör hos våra kundföretag kan innebär allt ifrån direktkontakt med kunder till handläggning och granskning av dokument, uppdatering av information i databaser, scanning och arkivering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av administration och/eller service. Som person tror vi att du är lättlärd, nogrann och ambitiös! Du trivs i en roll där du får tillämpa din förmåga att skapa struktur och ordning. Utmaningar lockar dig och du är inte rädd för att prova på nya arbetsplatser och uppgifter. Vi söker dig som är öppen för kortare uppdrag, för att lära dig nytt och utvecklas. Ett intresse för teknik är en fördel hos flera av våra kunder och att du känner dig bekväm med engelskan är ett krav, då flera av våra kunder arbetar internationellt.

Övrigt

Skicka in din ansökan redan idag, så kommer vi att ta kontakt med dig om din profil stämmer in på något av våra uppdrag! Vid eventuella frågor vänligen kontakta rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan