VD till Nordanstig Bostäder

Om oss

Vi har för närvarande 30 anställda, varav 25 män och 5 kvinnor. Omsättningen för Nordanstigs Bostäder AB är ca 100 mkr. Vi äger och förvaltar 787 lägenheter med en total yta på 45 820 m2, och 52 lokaler med en total yta på 9 300 m2. Bolaget förvaltar även Nordanstigs kommuns fastigheter.

Om företaget

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen kan erbjuda fin livsmiljö. Det finns bra och billigt boende och möjligheter till ett rikt liv i samklang med naturen. Kultur- och föreningsliv är omfattande och fritiden erbjuder allt från havsbad till alpin skidåkning i Hasselabackarna. I Nordanstig bor det c:a 9 800 invånare.

Vid kommunsammanslagningen 1974 förenades de fyra kommunerna Hassela, Bergsjö, Gnarp och Harmånger, och man valde att kalla den nya kommunen Nordanstig. Samtidigt slog man också ihop kommunernas olika bostadsföretag till Stiftelsen Nordanstigs Bostäder. År 1996 ändrades företagsformen från Stiftelse till Aktiebolag, och företaget fick då namnet ändrat till Nordanstigs Bostäder AB.
Nordanstigs Bostäder AB ägs till hundra procent av Nordanstigs kommun.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny VD till bolaget som drivs av att arbeta både operativt och strategiskt.

Kvalifikationer

Ett krav är att du har erfarenhet av fastighetsbranschen eller byggsektorn. Du har vidare flerårig erfarenhet av en tjänst i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett allmännyttigt bostadsbolag.

Du har en akademisk examen inom teknik eller ekonomi.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 15/3 2021.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-03-15
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Bygg/Anläggning/Infrastruktur
  • Inkommet: 2021-02-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan