VD-Assistent till snabbt växande företag i Göteborg!

Om tjänsten

Vi söker nu en ambitiös VD-assistent till ett växande företag inom bilbranschen! Är du flexibel, professionell och har skinn på näsan? Är du tillgänglig omgående? Hör då av dig till oss!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vill du ha en bred roll där du får vara koncernchefens högra hand? Vill du hjälpa till med olika arbetsuppgifter där ingen dag är sig lik? Rollen innebär följande arbetsuppgifter:

  • Hantera VD och ledningsgruppens mötesbokningar och vara stöd i planeringen
  • Förbereda inför och efter möten
  • Föra protokoll under möten
  • Hantera känsligt och konfidentiellt material
  • Bevara relationer med blivande och befintliga kunder och leverantörer
  • Boka transporter
  • Administrativa arbetsuppgifter
  • Förbereda och skapa marknadsmaterial som exempelvis text och bild till koncernpresentationen
  • Vid akuta ärenden köra material mellan olika arbetsplatser inom Göteborg.

Kvalifikationer

Eftersom rollen innehåller både högt och lågt söker vi dig som är prestigelös och flexibel. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet som antingen receptionist, back-office, VD-assistent, administratör eller andra kontorsrelaterade roller. Utöver att du tidigare arbetat i en stöttande funktion söker vi dig som gillar att ta ansvar, har hög prioriteringsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Eftersom du är VD:s högra hand innebär rollen många kontaktytor, därför behöver du vara professionell, kommunikativ, servicemedveten och en riktig glädjespridare!

I tjänsten behöver du kunna tala svenska och engelska obehindrat. Körkort är ett krav.

Övrigt

Start: Omgående
Längd: Tillsvidare
Vart: Göteborg
Arbetstider: Heltid

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående, så skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan