Serviceorienterad växeltelefonist på deltid sökes!

Om tjänsten

Vi söker nu en vältalig och serviceorienterad växeltelefonist som kommer att arbeta hos vår kund på Södermalm i Stockholm. Tjänsten är på deltid och arbetspassen varierar från vecka till vecka. Är du flexibel och vill kunna arbeta några dagar i veckan? Ta chansen och sök din nya utmaning redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som växeltelefonist kommer du vara kundens första kontakt! Du kommer ansvara för att ta emot inkommande samtal för hela koncernen. Din uppgift är att med hjälp av enklare utredning koppla vidare de inkommande samtalen till rätt avdelning eller person och se till att kunden alltid får effektiv och professionell hjälp. Du ansvarar för att följa företagets riktlinjer och policys samt bidra till gott internt och externt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med fördel har arbetat i en växeltelefonistroll tidigare och som vill leverera bästa möjliga service! Du tycker om att hjälpa andra och är både ödmjuk och har skinn på näsan. Positiv inställning och lösningsorienterad är beskrivande ord för dig och du bör ha en god förmåga att göra flera saker samtidigt. Du kommer vara en viktig lagspelare på avdelningen och bidrar till såväl din som dina medarbetares dagliga trivsel. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och det är dessutom meriterande om du har goda kunskaper i engelska. Du behärskar datorer obehindrat.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i slutet på augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Berg på 08-663 99 00. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan