Växeltelefonist på heltid till mediebolag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en växeltelefonist på heltid till vår kund i centrala Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en anställning hos oss på KFX HR-partner. Arbetstiderna är måndag-fredag, rullande schema med tider 07:55-16:40 och 09:20-18:05. Start för tjänsten i november månad.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som telefonist arbetar du i ett team på 3 personer med att ta emot inkommande samtal. Du ger kunden ett förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail och sms. Vidare ingår annan service så som hänvisningshantering och bokning av taxibilar.

Kvalifikationer

För att passa som telefonist hos vår kund har du:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
  • Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, serviceminded, positiv och utåtriktad.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig bekväm med att göra prioriteringar.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos KFX HR-partner. Arbetstiderna är måndag-fredag, rullande schema med tider 07:55-16:40 och 09:20-18:05. Start för tjänsten i november månad.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta våra rekryterare på 08- 663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-10-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-10-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan