Kontorsservice på deltid i centrala Stockholm

Om tjänsten

Kontorsservice/ Reception / Internservice / Vaktmästare / Service / Fastighet

Vill du arbeta i en serviceinriktad och rörlig roll där du får kombinera dina sociala färdigheter med dina fysiska egenskaper? Till vår kund i Stockholm söker vi nu en person som vill arbeta deltid med arbetstiderna 08:00 – 15:00 i en tjänst som kontorsservicemedarbetare, totalt 75 % av en heltid. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kontorsservicemedarbetare hos vår kund är en kombinerad roll av arbete i företagets reception och i dess vaktmästeri. Vad detta innebär är att du i receptionistdelen av tjänsten tar emot och välkomnar kollegor och besökare, tar emot samtal och hjälper till med en del administration för de anställda. I receptionen har företaget en person anställd på heltid så tjänsten kommer innebära ett nära samarbete med denne. Vaktmästardelen av tjänsten innebär att du är behjälplig i många fastighetsfrågor och servicefrågor runtom i företagets lokaler samt hjälper till med företagets in- och utgående post. Vår kund får kontinuerligt stora leveranser av olika slag där du förväntas att tillsammans med företagets heltidsanställde vaktmästare organisera och hantera dessa.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst ser vi att du är en utåtriktad och flexibel person som gärna arbetar i en rörlig roll med ad hoc-uppgifter och emellanåt varierande dagar. Vi ser att du är prestigelös, representativ och har en mycket god förmåga att bemöta olika människor på ett professionellt sätt. Då tjänsten är fysiskt krävande och emellanåt kräver tunga lyft ser vi att du har en god fysik för att du i längden ska kunna klara av arbetet. Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare har arbetat i en rörlig roll och med service, gärna på kontor. Som person ser vi att du är en glad och positiv person som är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos kund och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos KFX HR-partner. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08:00-15:00.
Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare, William Ericson på telefonnummer 08-663 99 00.
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten är tänkt att tillsättas omgående, du är därför välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan