Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Underkonsult – Redovisningsekonom 50% i 6 månader

Om tjänsten

Vi söker nu en underkonsult till vårt affärsområde KFX Management.
Har du tidigare efterenhet som Redovisningsekonom och bokslut? Driver du eget bolag och söker efter en tjänst på 50%? Vi söker nu en Redovisningsekonom till av våra kunder i centrala Malmö!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande bokföring, kontering av fakturor och bokföring av löneunderlag och relaterade avstämningar samt upprättande av skattedeklaration. I arbetsuppgifterna ingår också analys och avstämning av balanskonto, skattekonto och momsavstämningar.
Företaget använder koncernens gemensamma Shared Service som utför tjänster inom leverantörsreskontra, kundreskontra och bokföring.

Arbetsperioden pågår i 6 månader (möjlighet till förlängning) med start omgående. Därav söker vi en Redovisningsekonom som driver eget och vill arbeta som underkonsult via oss på KFX HR-partner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en ekonomiavdelning. Du har en examen i redovisning alternativt gymnasieekonom med längre erfarenhet av liknande uppgifter. Du är noggrann, analytisk och att arbeta utifrån deadlines vid månadsbokslut är en självklarhet för dig. Eftersom vår kund är ett mindre bolag är det viktigt att du är flexibel och prestigelös och kan rycka in där det behövs.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som på kundens koncernspråk engelska, i tal och i skrift. Du är väl förtrogen med Microsoft Office program och gillar att arbeta i excel. Kunden använder Oracle Financial som affärssystem vilket är en merit om du kan men inget krav.

Övrigt

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag via kfx.se.
Vill du läsa mer om vår affärsområde KFX Management gör du det via vår hemsida, https://www.kfx.se/hitta-personal/managementkonsult/

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på 040-12 02 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan