Underhållsingenjör till fastighetsbolag i framkant

Om tjänsten

Vill du arbeta med smarta fastigheter i framkant? Tycker du det är spännande att vara med och skapa och utveckla morgondagens byggnader? Då har vi ett av Skånes mest intressanta jobb här.
Som Underhållsingenjör på Sjöbohem är du med och skapar samhällsnytta med högt kundfokus.

Om företaget

AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde.
Förvaltningen omfattar en total yta av 138 000 m2 lokaler och bostäder. Verksamheten är att förvalta och utveckla fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster.
Idag är AB Sjöbohem ca 60 anställda som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 150 MSEK.

Arbetsuppgifter

I denna roll har du huvudansvaret för planerat underhåll och investeringar inom Sjöbohems fastighetsbestånd. Det innebär att du systematiskt följer upp och granskar planerat underhåll.
Du upprättar budget och gör offertberäkningar samt investeringskalkyler för det projekt som ingår inom underhållsområdet. I rollen arbetar du nära Teknisk förvaltare, Energiingenjör och VD.

  • Följa upp planerat underhåll och investeringar
  • Projektledare för mindre projekt
  • Upprätta förfrågningsunderlag till upphandlingar
  • Kostnads och investeringsberäkningar
  • Utveckla och upprätthålla goda kundrelationer
  • Systemansvarig för CAD

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som förmodligen är byggnadsingenjör i grunden. Du kan även ha arbetat inom bygg och fastighetsbransch i många år och på så viss skaffat dig rätt kompetens för rollen. Du är systematisk och noggrann och förstår vikten av att alltid hålla deadlines. Du gillar ordning och reda och klarar av att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Vi tror att du har din bakgrund inom bygg eller från likande roller inom fastighetsbranschen. Vi förväntar oss att du är väl inkörd inom CAD och att du lockas av att utveckla morgondagens fastigheter.

Övrigt

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett bolag som är i framkant gällande fastighetsutveckling. På Sjöbohem arbetar man kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden.
Denna tjänst rekryteras av KFX som är en HR-partner inom bemanning, rekrytering och entreprenad, där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt ansökningsdatum.
Så välkommen in med din ansökan redan idag!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kevin Brandt Leander på KFX HR-Partner, tfn 040-12 02 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan