Truckförare till däcksäsongen på Euromaster i Kungsbacka!

Om tjänsten

Snart är det dags att byta ut sommardäcken! Euromaster behöver därför en Truckförare som kan arbeta under däcksäsongen. Vi söker dig som trivs i ett aktivt och fysiskt arbete. Det är meriterande är om du har truckkort.

Euromaster har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner.

Om företaget

Euromaster Kungsbacka – KBA Däck på Kabelgatan 5 , är en däckverkstad i Kungsbacka. Euromaster hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. I däckförvaringen, kan du lagra dina däck svalt, mörkt, torrt och nytvättade på vårt däckhotell. Euromasters däckservice hjälper dig med hjulinställning, hjultvätt och balansering av däck.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta oss på KFX.

Arbetsuppgifter

Rollen som Truckförare på Euromaster innefattar arbetsuppgifter så som tvätt av däck, hämta och placera däck i däcklagret. Du hjälper även däckmontörerna i deras arbete.

Vi söker dig som har intresse för motorbranschen och som har enkelt att till ta till dig instruktioner. Som person behöver du vara en lagspelare samt utföra arbetet med noggrannhet. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus.

Övrigt

Uppdragets längd: Ca 4 veckor med eventuellt förlängning
Start: 25 oktober
Arbetsplats: Kungsbacka

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Hanna Säreskog 031-711 98 00.

Company logotype
  • Kungsbacka
  • Ansök senast 2021-11-04
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Tillverkning/Produktion
  • Inkommet: 2021-10-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan