Planeringskoordinator

Om tjänsten

Är du en problemlösare med god förmåga att strukturera och planera samt kommunicera ditt arbete? Är du tillgänglig omgående? missa då inte chansen att få bli en del av ett härligt team hos Nobina i Landskrona.

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Avdelningen där rollen kommer ingå består av 17 trafikledare, 2 trafikinformatörer samt ett antal timanställda. Vi ansvarar för trafikledning dygnet runt för trafikområde Norra Skåne, Malmö och Lund. Vi tar tillsammans emot ca 14.000 telefonsamtal och 2.000 radioanrop i månaden.

Du hanterar uppkomna problem och avvikelser metodiskt. Du analyserar, prioriterar och värderar löpande den information du får. Du arbetar långsiktigt, lösningsorienterat och kan arbeta under tidspress med bibehållen kvalitet.

Kvalifikationer

Som person har du hög servicevilja, är prestigelös, empatisk och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara trygg i att fatta beslut och arbetar kreativt för att hitta de bästa lösningarna. Vi ser gärna att du arbetat i en liknande roll innan, till exempel kundtjänst, spedition, logistiker mm. B-körkort är ett krav och du bör ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet då det är 3-skift.

Övrigt

Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning på 8 veckor med start i oktober.
För frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakt ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på 040-663 21 01 eller Rebecka.Fihn@kfx.se
Urval sker löpande.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan