Administrativ och koordinerande Dispatch

Om tjänsten

Administration/Service/Order/koordinera/områdesansvarig/kundtjänst/dispatch

Nu söker vi en grym kollega som på ett trevligt sätt har förmågan att styra andra dit man vill. Som Dispatcher hos oss får du dagligen lägga pussel och koordinera ut servicetekniker. Läs vidare – kanske är du den vi söker?

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Rollen som Dispatcher är placerad hos vår kund i Solna Strand som är ett stort globalt bolag med regionala kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Att vara Dispatcher innebär att du arbetar i en koordinativ och administrativ serviceroll. Genom att bevaka och ta emot inkomna felanmälningar och serviceärenden ute hos bolagets kunder är det ditt ansvar att koordinera ut servicetekniker, administrera i system och ge toppklassig service ut till kunder och interna kollegor. Du arbetar i ett team men ansvarar själv för ett tilldelat geografiskt område där du prioriterar arbetet utifrån gällande serviceavtal. Arbetet är tidvis stressigt och kräver en förmåga att fatta beslut i pressade situationer.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av en administrativ roll sedan tidigare, gärna med någon typ av systemvana. Du har skinn på näsan och är kommunikativ i både tal och skrift, att vara en innovativ problemlösare blir din vardag. Ditt analytiska sätt visar sig i att du är duktig på att planera tidseffektivt och sätter alltid våra kunder i fokus. Är du nyfiken, engagerad och har viljan att lära dig så kommer du långt här.

Övrigt

Du blir anställd hos oss på KFX HR-partner men kommer arbeta hos vår kund. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och skulle behovet periodvis minska så har vi på KFX andra spännande uppdrag inom liknande områden för att täcka upp din tid. En flexibel och stimulerande anställning som ger dig som konsult flera möjligheter och stor utveckling.
Låter det intressant? Skicka in din ansökan till oss redan idag, urval sker löpande och tillträde sker så snart som möjligt! Kontakta mig; mathilda.berg@kfx.se, 08-663 99 00 eller direkt på 070-663 16 24

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan