Telefonist på heltid till skandinavisk mediekoncern!

Om tjänsten

Service, telefon, växel, switchboard, media, reception, kundservice, administration

Är du en snabbtänkt och kommunikativ person? Vill du arbeta i en professionell miljö med högt arbetstempo? Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social tjänst på ett globalt företag? Då kan detta vara ditt nästa jobb. Sök redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders förstaval av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Med våra 30 år i branschen har vi en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start.

Arbetsuppgifter

Som växeltelefonist har du tillsammans med två andra kollegor ansvar för att ta emot och koppla vidare alla samtal som kommer in till koncernens samtliga bolag. I rollen kommer du även att stödja den interna personalen med exempelvis bokning av taxi och uppdatera uppgifter i internsystemet.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad som växeltelefonist hos vår kund ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Eftersom vår kund är ett stort bolag med många intressenter händer det att de personer som ringer in har mycket starka åsikter om företaget och det krävs därför att du har skinn på näsan.

Utöver detta ser vi att du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har mycket goda kunskaper i dessa båda språk.

Dessa ovanstående kvalifikationer är grundläggande för att du i längden ska kunna trivas på arbetsplatsen och göra ett fullgott arbete.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag-fredag, kl. 08:00-17:00 på tillsvidarebasis. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vi och vår kund eftersöker. KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Susanne Järleby hos oss på KFX HR-partner på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan