Telefonist på deltid till mediaföretag!

Om tjänsten

Växel/ telefon / service / kundtjänst / kund / reception

Är du en snabbtänkt och kommunikativ person? Vill du arbeta i en professionell miljö med högt arbetstempo? Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social tjänst på ett globalt mediaföretag? Då kan detta vara ditt nästa jobb. Sök redan idag!

Om företaget

Vi på KFX HR-partner söker för vår kunds räkning en telefonist på deltid för ett vikariat. Arbetstiderna är kl. 10.00–14.00 med start i oktober och löper sedan året ut.

Arbetsuppgifter

Som telefonist hos vår kund tar du emot inkommande samtal. Du ger kunden ett förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail och sms. Vidare ingår annan service så som hänvisningshantering och bokning av taxibilar. Du kommer i denna roll vara en del av ett team om tre personer som utgör bolagets första röst utåt.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten som telefonist hos vår kund har du:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
  • Mycket god telefon, system- och datavana

Vidare ser vi att du är en person som är lyhörd, serviceminded, positiv och utåtriktad. Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Susanne Järleby eller Amanda Jurell på 08- 663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan