Teknisk Säljare till Lås & Maskinservice

Om tjänsten

Vi är nu i behov av en teknisk säljare som vill arbeta i ett mindre företag med trevlig och positiv stämning. Inom företaget är det korta beslutsvägar och du får arbeta i en roll där fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer. Kanske arbetar du idag som tekniker eller elektriker och är redo för nästa steg i karriären och vill utvecklas vidare? Är du sugen på en ny utmaning inom säkerhetsbranschen kan detta vara tjänsten för dig.

Om företaget

Lås & Maskinservice AB är ett säkerhetsföretag som bland annat erbjuder kunden helhetslösningar inom låssystem, passagesystem, värde- och dokumentförvaring. Vi är idag12 anställda och har en omsättning på ca 23 miljoner. Lås & maskinservice erbjuder kunden trygghet genom ett helhetsåtagande när det gäller anpassade säkerhetssystem. Detta innebär att vi projekterar, installerar, driftsätter, utbildar och även utför efterservice av aktuellt system. Hemsida; www.lasomaskin.se

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av att sälja lås- och säkerhetssystem i Sundsvall och Timrå kommun. I arbetsuppgifterna ingår telefonbokningar och kundbesök. Säljcyklerna är oftast långa och fokus ligger på att bygga relationer. Arbetet är självständigt och du kommer att verka inom en liten organisation.
Projektering ingår också i arbetet såsom administration av offerthantering, avtalsskrivning, anbudsförfrågningar och service- och underhållsavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med teknisk inriktning. Har du erfarenhet från lås/säkerhetsbranschen eller liknande är detta meriterande. Alternativt kanske du arbetar som tekniker eller elektriker idag och är redo för nästa steg i karriären och vill utvecklas vidare?

Vi ser gärna att du kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och i skrift samt att du har mycket goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

Självklart är du social, ödmjuk och har förmågan att kunna etablera goda och långsiktiga kontakter. Du bör ha mycket energi, vara självgående och målmedveten samt hungrig på att göra affärer. Du utrycker dig ledigt och övertygande i tal och skrift samt har lätt att skapa förtroende för både företaget och dig själv som person.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta KFX HR- partner på 060- 15 46 00.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 mån provtjänstgöring. Bakgrundskontroll och personlighetstester kommer att ske på slutkandidat.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 20/8.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan