Teknisk kundtjänstmedarbetare till uppdrag november – januari

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk kundservice som är på jakt efter ett nytt uppdrag! Är du tillgänglig omgående och skulle beskriva dig själv som serviceminded, lösningsorienterad och strukturerad? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

I denna tjänst kommer du att vara anställd som konsult hos KFX HR-partner och arbeta hos vår kund, centralt i Stockholm. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare, vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå i att svara på mail och supporta i telefon. Du kommer att behandla frågor som främst rör fakturor och artikelinformation. Felsökningar förekommer också.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av en teknisk kundservice. Utöver det ser vi att du har med dig:

  • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Mycket goda datornvana – behärskar Officepaketet obehindrat

Som person är du possitiv och ser lösningar i problem! Du är organiserad, tålmodig och effektiv och kan hantera ett högt tempo. Då du kommer att ingå i ett team är det viktigt att du trivs med och har vana av att samarbeta i grupp.

Övrigt

Start för uppdraget är omgående, så skicka in din ansökan idag! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Uppdraget förväntas påbörjar så snart som möjligt och pågå januari ut. Då det är ett tidsbegränsat behov är det viktigt att du är tillgänglig hela perioden. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan