Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Teknisk administratör till vår kund

Om tjänsten

Nu söker vi en teknisk kunnig administratör som har lätt att se den röda tråden och att arbeta i olika flöden. Förutom att du har ett intresse för den tekniska biten har du dessutom den sociala förmågan att stötta dina kollegor och viljan att ge service på högsta nivå.

Du blir anställd av KFX och uthyrd till kundföretaget, med start i mitten på augusti. Tjänsten är på heltid och fram till årsskiftet till att börja med, med chans till förlängning.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du främst att stötta och förenkla för dina närmaste kollegor i deras arbetsuppgifter. Det kan vara alltifrån att hantera listor och ritningar till att uppdatera artiklar i affärssystemet och vi behöver dig som snabbt kan sätta in dig i system. Du behöver vara nöjd att sitta med en del upprepande arbetsuppgifter samtidigt som du gärna får ta initiativ till att hjälpa till på fler områden när du är mer bekväm i rollen.

Kvalifikationer

Du som söker har gärna en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande, och hanterar svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift. Du ska ha arbetat administrativt innan och har du erfarenhet från produktion och industri är det meriterande. Du bör vara en van användare av Officepaketen samt olika typer av affärssystem.

I en sådan här teknisk administrativ roll krävs det att du har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem till vardags. Det är extremt viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta men också att du är en positiv person som vill bidra till en bra stämning på arbetsplatsen och i ditt team. Eftersom du är en problemlösare så har du också lätt för att prioritera i ett högt tempo mot deadlines och kan arbeta självständigt.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så sök redan idag.
Vid dessa typer av tjänster ingår ofta kunskapstest på slutkandidat samt drogtest.

Vid frågor, kontakta ansvarig Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan